Vise care incep cu litera C



CACTUS: piedici, ai nevoie de foarte mult calm si rabdare pentru a trece de o situatie neplacuta, crezi ca esti atacat, la mnca sau in relatia de cuplu, dorinta de razbunare.

CAFENEA
: socializare, nevoia pastrarii unor prietenii probabil cam neglijate in ultima periaoda sau activitati de relatii sociale intense in scopuri profesionale.

CHIOR
: esti obisnuit sa nu te vezi asa cum esti, sa nu ii vezi pe ceilalti asa cum sunt, nu observi detalii de aceea poti avea probleme in cuplu, nu iti vezi greselile din comportament pe care altii ti-i le vad, ai gandire ingusta, nu accepti prea usor alte conceptii, esti intuitiv mai degraba decat rational sau sentimental; sufletul tau iubeste lumea dar nu se exprima si nu isi exprima bucuria de a trai.

CHIUVETA
: prag emotional peste care trebuie sa treci pentru a merge inainte.

CIOB
: risc, pericol, ai sentimentul ca esti atacat din toate partile, precautie, iti lipseste diplomatia si stilul in special in conversatii.

CIOPLI
: nevoia de a da un sens vietii tale, sentimente pure, esti pregatit sufleteste pentru o noua relatie, creativitate, daruire si pasiune in ceea ce faci.

CIRIPIT
: discutii interminabile, barfe ca subiect de conversatie pentru a te relaxa.

CIUPITURA
: trezirea la realitate, vei trece printr-un soc, printr-o suferinta din care va trebui sa inveti o lectie.

CLEI
: te legi de lucruri inutile si care iti vor aduce deservicii, atasamente si dependenta emotionala de mama sau iubit/a, obligatii si responsabilitati carora nu le mai poti face fata.

CLOWN
: nonconfrmism, dorinta de a fii nebun, dezinhibat, dorinta de a te simti bine fara sa iti pese de reguli.

COASA
: in sufletul tau se da o batalie, esti plin de resentimente si de ganduri negative referitor la cineva, dorinta de razbunare.

COCOSAT
: povara, ai ceva pe constiinta, stres si oboseala.

COLEG
: capacitate de a relationa si a colabora lejer cu oamenii din jur, munca in echipa.

COMEDIE
: relaxare, nevoia de a evada in alta lume, autoironie si haz de necaz.

CONCENTRAT
: daca in vis esti concentrat- nevoia de meditatie, de a desoperi raspunsul la nedumeririle pe care le ai, cautari interioare.

CONFUZIE
: faci o confuzie- esti instabil emotional, nu reusesti sa te echilibrezi si sa iti dai seama ce vrei, apreciezi eronat anumite persoane sau situatii de aici existand riscul de a le neindreptatii, judeci gresit.

CONSTRUCTIE, CONSTRUI
: planuri si ambitii profesionale, trasarea unor obiective clare si precise vizand activitatea profesionala si situatia materiala, eficienta profesionala, motivatie si interes, nevoia de implicare maxima pentru obtinerea de satisfactii materiale.

CONVORBIRE
: la telefon- pui o distanta intre tine si persoana iubita sau prieteni, eziti sa te lasi descoperit dar pe de alta parte nici nu poti renunta la relationare si socializare.

COPT
: ai auns inntr-un punct maxim al carierei de unde nu mai poti urca, cel putin nu pe acelasi domeniu, intelepciune, vitalitate sexuala.

CORN
: de animal- vrei sa pari amenintator, lipsit de scrupule, violent cu toate astea foarte fragil sufleteste; de paine- stii sa discerni binele de rau, inteligenta.

COSMETICA
: simti ca nu mai ai timp de tine, vrei sa pari ceea ce nu esti, complexitate, construirea unei imagini sociale dezirabile.

COTET
: slabiciune emotionala, esti usor manipulabil si influentabil, sufleteste simti ca lipseste ceva, ezitare, te simti umil si neinsemnat in fata celorlalti, subapreciere si sentiment de inferioritate.

CRATER
: ti-e frica de nou si de aceea preferi sa nu iei prea multe initiative; teama de viitorul incert, relatie sentimentala ce devine serioasa si de aici teama de implicare, temeri ascunse.

CREASTA
: statut social spe care aspiri si care nu iti este recuoscut, mostenire foarte greu de recuperat, orgoliu si ego excesiv ce te poate face antipatic altora, aroganta.

CRESCATORIE
: iti consumi energia aruncand cu judecati si barfind, exprimarea sentimentului de mila fata de anumite persoane ca scoatere in evidenta a superioritatii tale, amintire si nostalgia trecutului,sentimente contradictorii si duale.

CRISTAL
: deschidere catre cunoasterea dincolo de aparente si dogme, calritate, perceptie, ai deschidere mare catre intelegerea a ceea ce este, receptarea unor mesaje din interiorul sufletului, clarperceptie, calitati si capacitati latente care pot sa fie exploatate.

CUC
: vin vremuri dificile, abandon, singuratate.

CALCULATOR
: nevoia de a-ti pune ordine in viata,de a fi mai coerent in deciziile pe care le iei,exactitate, implicare in activitatea profesionala sau nevoia de implicare ca sansa de evolutie profesionala.

CAMERA
: dormitor - nevoia de odihna, de a te inchide in tine si a medita, de zi - recreere, sentimente pozitive, amintiri si nevoie de stabilitate; birou - ambitii profesionale, amprenta energetica a locului de munca care iti reactualizeaza o serie de amintiri, proiecte noi; nemobilata- reusite venite doar de pe urma unui efort foarte mare, singuratate dar si speranta; plina - belsug, ai sprijin in tine, mandrie de sine, posibila realizare profesionala.

CANA
: nevoia de a gasi raspunsuri, te arunci cu capul inainte intr-o actiune, teama de risc si de esec.

CULORI
: visezi culri sau colorat - esti distras si permanent intr-o buna dispozitie interioara, ai multa iubire in tine, si ai multe de oferit, bunatate suleteasca, perceptie ridicata asupra lucrurilor, intuitie, vezi usor esenta lucrurilor.

CUPTOR
: te implici in niste situatii periculoase ce iti pot cauza probleme sau nu, asteptare si nerabdarea de a trai un eveniment, entuziasm si risc.

CURENT
: ingreunarea indeplinirii sarcinilor ce ti-au fost date, disconfort, energii negative in casa, nevoia de a face mici schimbari in locuinta.

CURTE
: introspectie, cautare interioara, nevoia de a te intelege pe tine insuti si a intelege cine esti si ce vrei, sentiment de confort in mediul familiar, apartenenta in familie si grija fata de cei dragi.

CANCER
: frica de boala, blocaje interioare, te minti singut, traiesti in iluzie.

CAP
: gandesti foarte mult, rationament si analize, claritatea mintii si spirit de initiativa bazat pe calcule foarte stricte, revelearea unor lucruri pe care nu le sesizai pana acum; responsabilitati si asteptari de la tine de rezolvare a unor situatii.

CARACATITA
: esti in fata unor alegeri multiple, perioada extrem de aglomerata si incarcata.

CARNET
: de notat - inveti lucruri noi, acorzi importanta fiecarei informatii noi, organizare; carnet de cec - astepti niste bani de la cineva, o suma invstita care a fost pierduta.

CASCADA
: actiuni ireversibile, risc major, energie sexuala intensa, agresivitate sporita, temperament vulcanic.

CASTRAVETE
: curatarea organismului si a mintii de lansarea unor judecati si ganduri rele, dorinta de experimente sexuale; murat- esti dur si sever cu cei din jurul tau, desi tu la origine esti foarte usor de ispitit.

CAUCIUC
: instabilitate emotionala, (la roata) nesiguranta, teama de a întâmpina piedici; (ca material) adaptabilitate, flexibilitate, sociabilitate.

CADERE
: sentimentul de cadere – situatii scapate de sub control, cadere in profunzimile propriului sine, cunoastere absoluta dar care ramane totusi incompleta daca senzatia de cadere este oprita de teama si frica; distrugerea unor idei si iluzii vechi; sentiment profund de dezorientare.

CAMASA
: grija fata de statutul social primeaza fata de ceea ce esti tu cu adevarat, complex de inferioaritate si de aici dorinta de a impresiona.

CARA
: a cara ceva - efoort indelungat pentru a obtine ceva, povara sufleteasca, implicare totala si responsabilitate.

CATUSE
: autoconstrangeri sau constrangeri din partea parintilor, limitare si blocaje, viitor neclar, vise ce ti se par greu de atins desi ar trebui sa stii ca nimic nu e imposibil, te legi sentimental de cineva care te acapareaza in totalitate, gelozie si posesivitate excesiva.

CÂNTEC
: selectarea de catre minte a unor situatii din zilele precedente, eliberare de frustrari interioare, detasare; depinde foarte mult ce versuri ai perceput, cum era melodia- cantec melodios - calm si liniste sufleteasca. iubire de sine si nevoie de romantism, ritmat sau hard - neliniste sufleteasca, agitatie, energie sexuala reprimata.

CEAFA
: ai multe puncte slabe, esti paranoic si prapastios, ai sentimentul ca se comploteaza impotriva ta.

CEAS
: senzatia ca timpul trece prea repede si ca nu apuci sa termini tot ceea ce ai de facut, graba, nerabdare, stare permanenta de iritare si stres, este timpul sa faci ceea ce ti-ai propus sa faci, este momentul sa actionezi pentru fericirea ta, initiativa si asumarea responsabilitatii, maturizare.

CENUSA
: trecut ce trebuie ingropat, amintiri uitate si drum nou in viata, traume peste care constiinta a trecut si e pregatita pentru nou, posibile pierderi materiale sau distrugeri matriale.

CERE
: a cere ceva in vis - timiditate excesiva, nevoi, nemultumire sufleteasca, greutatea exprimarii, dificultatea cu care te faci inteles, sentiment de culpa.

CEZARIANA
: risc major pentru atingerea unui scop, solutii dificile si greu de pus in aplicare, relatie sentimentala ce va trebui sa treaca prin multe pentru a rezista.

CHEMARE
: esti chemat de cineva - ascultarea sufletului; chemi pe cineva- nevoie de ajutor.