Vise care incep cu litera FFABRICA: esti foarte entuziasmat de o noua relatie sentimentala sau profesionala, dorinta de stabilitate emotionala si profesionala.

FAGURE
: nevoia de iubire si de afectiune, nevia de a avea langa tine pe cineva, sentimente adevarate, sinceritate.

FALIMENT
: te simti neputincios, frica de a nu esua, simti ca lucrurile te depasesc, renuntarea la ceea ce nu iti produce placere si avantaje materiale si concentrarea doar pe lucrurile ce iti aduc avantaje positive.

FANFARA
: uimire, respect fata de cineva, stai langa o persoana care te fascineaza si te poate foarte usor influenta, patriotism si credinte puternice si de nestramutat.

FAR
: esti derutat si confuz pe plan sentimental, nu stii ce vrei si de aceea esti foarte usor manipulabil, nu stii ce alegeri sa faci si pe ce drum sa o iei, nevoia de a primi indrumare de la cineva.

FASOLE
: te invarti in contexte si medii neplacute, pofte culinare.

FATADA
: aparente, iluzii, superficialitate.

FÂN
: introvertire dar si cruzime de multe ori, puritate in gandire si naivitate.

FAINA
: ai calitati de care nu profiti sip e care nu le exploatezi indeajuns.

FEBRUARIE
: amintire despre un moment al trecutului ce are relevanta in timpul present.

FELICITARE
: depinde ce scrie pe felicitare, cine o da in vis – un mesaj pe care cineva vrea sa ti-l transmita, iubire ascunsa.

FEMEIE
: daca esti femeie – imaginea ta; daca esti barbat – sexualitate, inhibitii sexuale, dor de mama, dorinta de afectiune si iubire; in general – intuitie, integritate morala, afectiune.

FERICIRE
: intelepciune, cunoastere, adevar, iubire.

FERMOAR
: rupt – sanse pierdute dar reversibile, probleme si dificultati intampinate intr-un proiect, deschis- curaj, esti disponibil pentru comunicarea cu prietenii care au nevoie de tine, disponibilitate sentimentala; inchis- introvertire, timiditate.

FIER
: tarie psihica dar si raceala emotionala, nut e impresioneaza nimic prea tare si nimic nu pare sa te domine, abitie, glorie, vointa extraordinara.

FIERBE
: iubire pasionala, emotii puternice aproape coplesitoare, incercari la care te supune viata.

FILM
: relaxare, dorinta de detasare si de a privi lucrurilecu pasivitate fara sa te implicit, analiza si observatie.

FIRMA
: propria ta firma – ambitii profesionale, sansa de reusita la nivel professional.

FITUICA
: sau copiuta – te crezi neputicios si t-e teama ca nu vei reusi sa treci peste o anumita incercare la care esti supus, complexe de inferioritate.

FLORARIE
: romantism, dorinta de a te deschide sentimental fata de persoana iubita, iubesti sa iubesti, sensibilitate.

FLUIER
: semn, mesaj, veste, avertizare, initiative si competente profesionale.

FLUTURE
: contemplatie, nvoia de a medita mai mult pentru a te cunoaste mai bine, trecerea de la o relatie la alta, aspiratii profesionale, ai vrea sa actionezi in asa fel incat nimic din ceea ce faci sa nu iti limiteze libertatea.

FOAIE
: alba- necesitatea cunoasterii de sine, nevoia de exprimare, de cautare interioara si de punere in scris a cuostintelor dobandite; colorata – voiosie, sperante siambitii de viitor realiste si realizabile.

FOARFECE
: refuzuri pe care ti le impui din cauza blocajelor care se manifesta in mod real in viata ta prin intampinarea unei chestiuni sau probleme cu afirmatia “nu pot” sau “nu vreau”, preferi sa nu faci deloc un lucru decat sa iti fie compromise statutul si imaginea sociala chiar daca acestea ar putea sa se imbunatateasca considerabil prin initiative si reusite.

FOCA
: vulnerabilitate, capacitatea de a te descurca singur dar si nevoia de a fi aprecat, respectat, nevoia de afectiune.

FORMULA
: in functie de rezultatul formulei sau de elementele ei – un mesaj despre tine, esti supus la incercari dar daca le treci poti avea realizari profesionale extraordinare, asocieri mentale cu anumite formule si mistere pe care ai incercat sa le dezlegi.

FOTOGRAF
: amintiri, detalii pe care vrei sa nu le uiti, explorare interioara.

FOTOLIU
: relaxare, confort, dorinta de acumulare materiala, planuri si obiective.

FRANCEZ / FRANTA
: vise, romantism, dorinta de a calatori.

FRÂNA
: piedica, teama de a continua, neasumarea nici unui risc.

FRICA
: senzatia de frica in vis – autoblocaje si autolimitari peste care nu vei putea trece decat daca le constientizezi.

FRIGIDER
: frivolitate, lipsa de implicare, nepasare, egoism si orgoliu, detasare sentimentala si emotionala fata de orice, autoconservare, egocentrism, detasare fata de elementele sociale care simti ca te inhiba.

FRUCTE
: implicare emotionala, relatie avanzata, evolutie profesionala, nevoia de purificare interioara, de curatare de ganduri rele si energii negative, curatarea organismului, pofte; stricate, putrezite- proiecte esuate, fragilitate emotionala, sentimente tradate si ranite; necoapte – naivitate, lipsa de experienta si maturitate.

FULG
: veste, necesitatea de a nu iti pierde speranta.

FUM
: cineva vrea sa iti spuna ceva, atractii sexuale, confuzie sentimentala, ganduri negative.

FUND
: fundul unui pahar sau orice alt obiect – dorinte realiste, ganduri si perspective ale unui viitor plin de satisfactii; fundul gol – umilinta, batjocora, situatii penibile si ridicole.

FURCULITA
: asumarea riscurilor, decenta, pozitie sociala buna, posibilitate de castiguri banesti, ipocrizie si cinism.

FURNICA
: vesti bune, necesitatea de a fi chibzuit, sinceritate in sentimente, reusite profesionale, relationari favorabile, prietenii reale, incredere in familie, motivatie.

FURTUNA
: infantilitate si experiente prin care trebuie sa mai trec in viata pentru dezvoltarea interioara si evolutia spirituala, greutati, obstaole, renuntare, teama, motivatii impuse pentru a nu face un lucru.