Tipuri de vise - Visele recurente


Vise recurente

Multe vise contin mesaje care te invata ceva legat de tine. Insa, la putin timp dupa ce te trezesti si incepi sa-ti urmezi rutina, ai tendinta de a uita ce-ai visat. Mesajul din vizele recurente poate fi atat de important incat poate refuza sa dispara. Repetarea frecventa a acestor vise te forteaza sa fi atent si sa confrunti visul. Incearca, cu disperare, sa iti comunice o idee. Acest tip de vise poate avea tenta de cosmar, dar acest lucru te ajuta sa le iei mai bine in seama.

Visele recurente sunt comune si sunt declansate, in general, de o situatie din viata reala care se tot repeta. Aceste vise pot sa apara in fiecare noapte, in fiecare saptamana sau in fiecare luna. Indiferent de frecventa, exista variatii mici in continutul viselor. Astfel de vise pot sublinia o slabiciune, o teama sau o inabilitate personala de a putea controla ceva din trecut sau din prezent - din viata reala.

Modelul repetitiv din visul tau dezvaluie informatii pretioase legate de tine. Poate sunt referitoare la un conflict, la o situatie sau o chestiune din viata reala care este nerezolvata. Exista un mesaj in inconstientul tau la care nu s-a raspuns inca si care n-a fost inteles.