Interpretare vise - "Am picat testul"


Am picat la test!

A visa ca dai un examen indica faptul ca esti testat de cineva sau de ceva. Aceste vise subliniaza un simt al agitatiei si anxietatii. In vis, probabil ca nu vei putea raspunde la intrebari sau probabil ca este intr-o limba straina pe care n-o cunosti. Timpul se scurge si ti se pare ca nu vei reusi sa-l termini? Sau ai intarziat? Ti se tot rupe creionul? Astfel de factori duc la picarea testului. Aceste vise au legatura cu increderea pe care o ai in tine, care, probabil, nu este foarte mare. Ti-e teama ca nu iei nota de trecere si ca nu poti sa fi ce se asteapta alte persoane sa fi. De asemenea, s-ar putea sa-ti fie frica ca nu vei fi acceptat, ca nu vei fi pregatit sau ca nu esti destul de bun. Ti-e teama, esti nesigur si ai tendinta de a te gandi la ce-i mai rau.

Aceste vise sugereaza si ca nu te simti pregatit pentru o provocare. Visele nu se refera la ce contine testul, ci la proces si la modul in care te simti in timpul in care il dai. In general, esti nelinistit si frustrat. Aceste sentimente pot echivala cu starea ta intr-o anumita situatie din viata reala.

Visele de acest gen indica si ca esti judecat si te indeamna, practic, sa examinezi un aspect de-al tau pe care l-ai neglijat si caruia trebuie sa-i acorzi atentie. Poate ca te simti vinovat ca nu te-ai pregatit pentru un examen, pentru o sedinta, pentru un proiect sau o alta provocare. De cele mai multe ori, insa, oamenii care viseaza acest lucru au sanse mici sa dea gres in viata reala. Acest vis se refera la frica lor ca nu ar putea sa ii multumeasca pe ceilalti, le este teama sa nu dezamageasca.