Vise care incep cu litera OOAIE: semn de bunastare, de noroc, naivitate, supunere, nevoia de a fi protejat; turma de oi- belsug, deschidere catre noi proiecte, catre relationare si implicare sentimentala, grija la influentare.

OALA
: ciclicitate, impresia ca traiesti aceleasi lucruri, minimalizare si dezinteres fata de munca sau scoala.

OASE
: posibilitate de a fi liantul unui grup, regrete si amintiri ale trecutului ce deseori se manifesta in prezent, fizic e semn de lipsa de rezistenta.

OASPETE
: veste, perioada ocupata, plina de veenimente, diplomatie.

OBOSEALA
: senzatia de oboseala in vis - te simti coplesit de probleme, stres, lipsa de energie si de motivatie, epuizare fizica, consumarea energiei cu ganduri inutile si fapte prea putine.

OBRAZ
: sanatate, vitalitate, sinceritate.Daca obrazul este zgariat, lovit - tristete, dezamagire, lipsa de respect si de corectitudine fata de cineva.

OCHI
: reflexia propriilor tale sentimente, nevoia de implicare emotionala mai mare, trairi intense, necesitatea de a-ti urma sufletul, dorinte ascunse ce ies la iveala; ochi albastri - pace, iubire, bucurie; verzi - sinceritate, dragoste; caprui - intelegere greoaie a lucrurilor, negri - mister si profunzime; ochi rosii - boala, necazuri, tristete mare.

ODIHNA
: stare de oboseala, nevoie de relaxare, sentiment al neputintei, semn de presiune psihica prea mare.

OFITER
: vezi un ofiter - supunerea la reguli, teama de pedeapsa; tu esti ofiter - nevoia de a te impune si de a fi respectat.

OGLINDA
: reflectarea adevarului din tine, a ceea ce reprezinti tu, necesitatea de a atinge un echilibru interior, vezi dincolo de aparente, dincolo de ceea ce vrei sa vezi, tu cu defecte si calitati. In oglinda calitatile sunt defecte si defectele calitati semn ca este nevoie sa accezi la armonia si echilibrul interior. Acceptarea ta, eliminarea complexelor, a iluziilor, iubire de sine, o mai buna cunoastere a propriei persoane. Trecutul, prezentul si viitorul reunit intr-o singura categorie temporala care are drept rezultat persoana ta, asa cum este ea cu adevarat., si de aici pasul urmator care merge spre perfectionarea de sine. Oglinda sparta - deruta, te lasi in mainile destinului in loc sa iti controlezi singur viata, pierderea reperelor ce ti-au fost date prin educatie si necesitatea de a-ti construi altele in conformitate cu ceea ce simti.

OMIDA
: renasterea unor sentimente mai vechi, inceputul etapei de maturizare si intelegere a anumitor chestiuni, tendinta de a te lamenta din motive utopice si inventate de mintea ta,

OMOR
: vezi crima

OPERATIE
: vezi o operatie ceva ce ai vazut in trecut si te-a socat, te-a intristat, ti s-a parut neplacut dar nu ai intervenit; blocaj, perceptie avansata asupra comiterii unui delict de catre cineva asupra cuiva si neputinta de a spune ceva; necesitatea de a deschide ochi si a da la o parte valul iluziei, de a te vedea asa cum esti, de a te cunoaste mai bine, a accepta defectele si a le schimba; tu esti operat nevoie de schimbare, blocaje, nevoia de atentie si protectie, hipersensibilitate, ganduri negative ce pot provoca cu adevarat boala, dorinta de a transforma o situatie, pesimism si paranoia, asumarea inconstienta a unor riscuri; daca esti sub anestezie esti blocat in manifestare, nu poti exprima ceea ce simti din cauza fricii de a nu fi respins, emotii si sentimente reprimate, dorinta de a atrage atentia.

OPRI
: a opri ceva rezistenta la schimbare, la evolutie, teama, neasumarea de riscuri.

ORA
: ora 1noaptea- 6 dimineata- stare de expectativa, odihna psihica, reculegere, rezistenta redusa la efort, 7-10 dimineata realizarea la nivel mental a unor lucruri, planificare, strategie, conturarea unui scop; 10-14 actionare in vederea atingerii scopului, energie vitala mare,preocupari si cautare interioara, realizari si energie psihica, creare, materializare 14-16 visare, sperante, retragere( in functie si de anotimp si de mersul soarelui); 16-20- proiectarea unor scopuri, dorinta de materializare, socializare si incheierea a ceva, trecerea spre altceva ( apunerea soarelui); 20-24 meditatie si relaxare.

ORB
: sentimente confuze, iluzie si amintirea unor lucruri pe care le-ai vazut si care te-au socat, iluzie si refuzul de a vadea realitatea asa cum e ea.

OREZ
: minutiozitate, rabdare, belsug.

ORFELINAT
: sentimentul distantei intre tine si parinti, lipsa de afectiune materna si paterna, comunicare ineficienta cu parintii, teama de a ramane singur.

ORGA
: sensibilitate, pasivitate, lipsuri materiale, talente neexploatate suficient.

ORHIDEE
: sentimente foarte puternice, aproape coplesitoare, explorarea sexualitatii si atractii sexuale magnetice fata de cineva, relatii platonice, dorinte inhibate.

OTRAVA
: pericol, frici si temeri proprii, rautate in gandire, judecarea dupa stereotipuri si prejudecati si nu dupa sentiment.

OTET
: vicii, manifestarea agresivitatii din cauza lipsei de comoditate si afectiune, umilire, sacrificii.

OU
: perfectionism, initiativa si idei, lectii ina neinvatate care se vor repeta continuu pana le veti intelege esenta; oua mai multe la un loc amintiri legate de familie, unitatesi dorinta de a fi imrpreuna cu cei dragi;ou spart neincredere in tine, blocaje interioare, lipsa de motivatie, deruta.