Vise care incep cu litera PPACHET: daca primesti un pachet inseamna veste, daca trmiti un pachet inseamna ca te gandesti la cineva sau cineva nou s-ar putea sa apara in viata ta.

PAHAR
: responsabilitati si vise, dorinta de a te detasa de probleme, proietarea sperantelor unui viitor bun

PALAT
: dorinta de stabilitate, visele si sperantele tale, dorinta de a iubi si de a fi iubit/a si protejat/a.

PALMA
: destin, drum, cale, o chestiune de alegere personala, a costrui ceva (viata ta, viitorul ta) cu mainile tale; a primi o palma - mustrari de constiinta, sentiment profund de culpa; a da o palma cuiva - sentimente de ura reprimate in tine, lucruri neexprimate.

PALTON
: comoditate, izolare, egoism.

PANGLICA
: proiecte noi, pe cale sa aduca multe beneficii

PANTERA
: dualitate, confuzie, pendulare intre o stare si alta.

PANSAMENT
: fricile tale interioare, frica de a nu fi ranit sufleteste, daca pansamentul este rosu - sufleteste nu esti in cea mai buna stare; daca e alb si curat - esti mult prea precaut si te izolezi de cei din jur, atentie la boli si la accidente.

PAPION
: aroganta si snobism, infatuare, mandrie de sine si accent pe imaginea sociala.

PARADA
: dorinta de ceva nou, de cunostinte noi, de socializare, mirajul aglomerarilor urbane, al multimilor si al petrecerilor.

PARASUTA
: asumarea de riscuri, curaj, initiativa, lipsa de scrupule, reusite.

PARCARE
: viitor incert, cautare de sine, te simti incoltit de cei din jurul tau; parchezi masina nevoia de a fi precaut, oboseala, te bazezi foarte mult pe ratiune in ceea ca faci.

PASAPORT
: daca e al tau siguranta de sine, sentiment de independenta, dorinta de realizare; vezi un pasaport incepi sa iti propui o serie d eobiective ce tin de evolutia ta materiala si interioara.

PAT
: oboseala cronica, ti se pare ca tot ce faci nu aduce rezultatele scontate; stand in pat sentiment de saturatie, dorinta de a intelege ce vrei sa faci, ce iti place sa faci; faci patul inchei socotelile cu cineva, iti pui ordine in viata profesionala si sentimentala, tu dictezi cum vrei sa evolueze viata ta.

PATINE
: Ai capacitatea de a evita multe situatii dificile, trebuie doar sa iti mai dezvolti aptitudinile de comunicare; manipularea situatiilor in favoare ta.

PADURE
: cautare de sine, pericol, despici firul in patru si gandesti situatiile prea mult si prea irealist, iti aglomerezi si obosesti mintea cu tot felul de ganduri negre, sansa de belsug dar totul depinde de tine; padure taiata pierderi financiare, suferinta mare ce iese la iveala, necazuri.

PAIANJEN
: frici interioare, temeri ascunse cu care trebuie sa te confrunti, veste, intalnire; e foarte probabil sa te intalnesti cu o persoana care te-a marcat la un momet dat, in sens pozitiv sau negativ, anxietate si mult stres, multa munca si posibil si multe realizari.

PALARIE
: preocuparea pentru imaginea sociala, ascunderea defectelor, iti e frica de adevarurile pe care le-ai putea auzi despre tine, nevoia de a fi motivat.

PANZA
: alba necesitatea de a-ti cere scuze pentru ceva ce ai spus sau ai facut, constiinta nepatata, panza patata probleme in relationarea cu oamenii, lacrimi, neplaceri.

PAPUSA
: intruchiparea modului in care te vezi si te percepi pe tine insati/insuti; nevoia de a acorda mai multa iubire propriei tale persoane, de a te ingriji mai mult de tine.

PARINTI
: daca iti visezi paintii inseamna ca s-au gandit foarte mult la tine in ultimul timp, sentiment de culpa fata de ei, dor si iubire neexprimata; daca visezi ca mor e de bine, moartea vechilor tipare, reinceperea unei noi etape din viata lor.

PATRUNJEL
: semn de boala, nevoie de vitalizare si energizare, sentiment de grija si ocotire fata de cineva.

PECHINEZ
: invidie rautate, viclenie. Daca pechinezul este al tau inseamna ca ai ganduri negative despre altii si nutresti sentimente de invidie sau gelozie. Daca vezi un pechinez este foarte posibil sa fii invidiata sau cineva sa te vorbeasca pe la spate.

PELERINA
: trebuie sa ai mai multa grija de tine, nevoia de protectie, de a fi ocrotit si de a ocroti la randul tau.

PENDULA
: sentimentul ca nu ai timp sa duci la indeplinire o misiune, atentionare cu privire la ceva ce trebuie sa faci acum pentru a nu fi prea tarziu. Nu lasa pe maine ce trebuie sa faci azi.

PENSETA
: necesitatea de a fi vigilent, sentiment de frustrare legat de aspectul fizic sau legat de o neregula pe care ai sesizat-o dar nu ai reusit sa o rezolvi.

PERDEA
: mustrari de constiinta, prejudecati si lucruri pe care ti le interzici, minciuni si secrete.

PERON
: semn de insecuritate, de nesiguranta, de lipsa de incredere in tine si in oameni

PERE
: sensibilitate excesiva, posibil castig.

PERUCA
: Daca porti peruca e semn de inferioritate, de instabilitate emotionala, cautare interioara, frica, ceva ce ascunzi sau ceva ce nu stii inca despre tine; daca vezi o peruca sau vezi pe altcineva purtand-o vei avea parte de ceva ce te va soca, vei auzi ceva ce iti va atrage atentia.

PESCARUS
: romantism, iubire, ai multa iubire de oferit, pe care o tii in tine si nu o daruiesti celor din jur, libertate si aspiratii.

PETICE
: esti mult prea putin chibzuit, consum de energie pe lucruri banale, copilaresti

PICIOR
: semn de slabiciune fizica, posibila boala; piciorul tau- neincredere in fortele proprii, incercare de autoincurajare; piciorul altcuiva vulnerabilitate emotionala, poti fi usor de convins.

PICTURA
: iluzie, traiesti intr-o lume imaginara, innterpretezi gresit, traiesti prea mult in mintea ta si nu in realitate; in functie de imaginea pictata- dorinta ascunsa a subconstientului.

PIEPTANE
: semn de superficialitate; lipsa de empatie, dorinta de a te detasa de oamenii care te incarca cu problemele lor.

PIJAMA
: stare de epuizare, dorinta de a lancezi, de a nu fi bagat in seama. Perioada proasta.

PINGUIN
: te lasi distras de alte lucruri, necesitatea de a lasa sa iasa in evidenta duiosia si compasiunea ce le tii inauntrul tau; altruism; posibile dificultati materiale; necesitatea de a fi rabdator.

PIPER
: cearta, scandal, barfa, calomnie.

PISICA
: pisica este manifestarea partii feminine din tine. Daca pisica este agresiva iti lipseste duiosie, blandetea, afectiunea si grija fata de ceilalti. Pisica e semn de tristete, de delasare, nesansa. Ai incredere in intuitia si sentimentele tale.

PIVNITA
: blocaj emotional, introvertire, singuratate, irascibilitate, sensibilitate sporita.

PLANSET
: daca tu plangi- nevoia de a te descarca, de a fi ascultat de cineva, sentimentul ca esti singur; daca plange un copil partea vulnerabila si inocenta din tine a fost atinsa, cineva care te-a lovit in punctul sensibil; daca plange altcineva langa tine sentiment de mila care te consuma. Iti consumi energia gandindu-te la nefericirea altora.

PLOP
: naivitate, cateodata esti prea credul.

POARTA
: nevoia de a fi ascultat, de a te exprima, de a-ti deschide sufletul fata de cineva, incredere in cineva.

PODOABA
: dorinta de a fii in centrul atentiei, de a fi laudat si admirat.

POLITIST
: teama de a nu fi prins, mustrari de constiinta, nesupunerea la regulile sociale si morale, regrete.

POM
: inverzit veselie, voie buna, succese, rodnicie; vested stare proasta.

POPA
: nemultumire, incarcatura sufleteasca, posibile necazuri.

PORTATIV
: muzical liniste, calm interior, nevoia de a-ti gasi linistea pentru a putea construi ceva.

PORUMB
: posibil imbunatatirea situatiei financiare.

POTCOAVA
: semn de noroc, asumarea responsabilitatilor, initiativa.

PRAPASTIE
: frustrare, stres, sentimentul ca ceva lipseste, frica, spaima, lucrurile incep sa iti scape de sub control, prabusirea sperantelor, a sentimentelor, a curajului.

PRAVALIE
: semn de saracie, de proiecte care pornesc greu si par a nu avea nici o finalitate pozitiva.

PREZICERE
: conteaza foarte mult ce simti vizavi de prezicere si ce spune prezicerea.

PRIVIGHETOARE
: romantism, perioada buna pe plen sentimental, stare de bine, de calm.

PULOVER
: neplacere, lipsa de confort.

PUSCULITA
: chibzuinta, lipsuri materiale, datorii, nevoia de acumulare rapida.