Interpretare vise - "Zbor!"


Zbor!

Visele in care zbori se incadreaza intr-o gategorie de vise cunoscute drept “vise lucide”. Acestea apar cand esti constient ca visezi. Multi visatori descriu experienta zborului ca fiind ceva extrem de distractiv, incitant si relaxant.

Daca zbori cu usurinta si te bucuri de ceea ce vezi sub tine, inseamna ca stapanesti cu bine o situatie. Te-ai ridicat deasupra unui lucru. Poate sa insemne si ca ai dobandit o alta perspectiva asupra lucrurilor. Visele in care zbori si ai capacitatea de a-ti controla zborul reprezinta propria-ti putere.

Daca ai dificultati in a te mentine in zbor, inseamna ca duci lipsa de putere in propriile-ti situatii. Poate ca te chinui sa te mentii pe linia de plutire. Liniile de curent, copacii sau muntii iti pot obstructiona zborul. Aceste bariere reprezinta un anumit obstacol sau persoana care iti sta in cale in viata reala. Trebuie sa identifici acest obstacol. De asemenea, poate sa indice lipsa increderii. Trebuie sa ai incredere in tine si sa nu-ti fie deloc teama.

Daca ti-e teama atunci cand zbori sau daca simti ca zbori prea sus, inseamna ca ti-e frica de provocari si de succes.

Bineinteles ca in realitate nu putem zbura. Astfel, visele acestea pot reprezenta ceea ce se ascunde in spatele limitelor noastre fizice. In mintea noastra, putem fi oricine si putem face orice. Un alt mod de a interpreta acest tip de vise este ca reprezinta o minte si o ambitie puternica. Te simti de neinvins si nimeni nu-ti poate spune ce poti sa faci. Fara indoiala ca aceste vise iti dau un mare simt al libertatii.