Vise care incep cu litera GGALBEN:culoare - gelozie, infatuare, posibila boala, emotivitate foarte mare, foarte usor impresionabil, neincredere in partenerul de viata, nevoia de a te exprima artistic.

GARAJ
: izolare, dorinta de a te retrage si de a-ti incarca fortele, nevoie de odihna, initiativa, resurse maeriale acumulate, proiecte de viitor.

GARD
: obstacol, limitare, spatiu restrans de manifestare, lipsa unui orizont prea larg de viziune si perceptie, constrangeri matriale, viitor confuz, autoprotectie exagerata.

GARDEROBA
: nevoie de schimbare, de a iti intelege rostul in viata, grija pentru imaginea ta sociala si preocupari legate de aspectul fizic.

GAROAFA
: propspetime si vitalitate fizica, trecerea spre o noua etapa a vietii, dorinta de implicare intr-o relatie.

GAZ
: simti mirosul – erori, esecuri, cultura generala scazuta, risc.

GAZON
: citesti destul dar nu meditezi sufiecient, acumulezi informatii dar nu le analizezi destul, faci ordine in viata altora fara a face ordine intai de toate in viata ta.

GÂNDACI
: respingere, implicare in vietile altora, sentimente rele si ganduri negative, dezamagire si sentiment de sila fata de cei din jurul tau, stres psihic, temeri si sechele psihice.

GÂT
: esti deschis catre socializare si comuniarea cu ceilalti dar si foarte vulnerabil emotional si fizic, legatura sufleteasca.

GALAGIE
: neliniste, stare de iritare, lucruri care nu ies asa cum ai vrea sa iasa, stres, presiuni exercitate asupra ta.

GALEATA
: goala- sperante desarte, renuntare, suflet ranit, lipsuri materiale; plina cu apa – reabilitarea unor situatii, suflet plin de iubire.

GASI
: evaluare de sine, cunoastere de sine, gasirea unor raspunsuri sau indicii despre dilemele tale, speranta si optimism.

GEANTA
: cararile sufletului, caracteristicile tale prin asocierea cu obiectele gasite in geanta, mister si fascinatie.

GEMENI
: dualitate, gandesti si traiesti in functie de ce e bine si ce e rau, ce e frumos si ce e urat, iti refuzi evolutia spirituala, nu accepti faptul ca lucrurile SUNT asa cum sunt si nu mai au nevoie sa fie supuse judecatii, complicitate, ipocrizie, dualitate, gandesti un lucru si faci cu totul altceva, esti contradictoriu.

GENUNCHI
: lipsa rigiditatii in gandire, vulnerabilitate emotionala, nevoia de exercitiu fizic, sedentarism periculos.

GHEATA
: limitari in gandire, inadvertenta intre ceea ce simti si ceea ce faci, necesitatea de a proiecta sentimentul de iubire catre aproape, zgarcenia, inchidere in tine, neincredere in lumea din jur, lipsa de afectiune.

GHEM
: ciclicitate, greseli repetate frecvent, destin pe care ti-l faci sungur, rabdare si munca.

GHICITOARE
: neputinta, crezi ca iti poti rezolva problemele doar apeland la ajutor din exterior, nu ai incredere indeajuns de mare in intuitia ta.

GHIDON
: capacitatea de a trece peste probleme si orice situatii ce par compromise, evaluezi situatiile din viata ta cu intelect si ratiune dar ai nevoie si de intuitie, instinct si sentiment.

GHINION
: te autocompatimesti, lasitate, renuntare, te complaci in mediocritate, lenevie intelectuala.

GHIOZDAN
: precautie, chibzuinta, acumulari materiale, pofta de viata.

GHIRLANDA
: atentie fata de imaginea ta sociala, leude, charisma.

GIMNASTICA
: trebuie sa te adaptezi situatiile noi, acceptarea inovatiei, flexibilitate in gandire, renuntarea la limitari si dogmatica, diplomatie si efort in munca.

GIRAFA
: esti irealist, nu esti cu picioarele pe pamant, visator, realizari artistice, sprijin moral venit din exterior, exploatarea mai amanuntita a talentelor tale.

GLADIOLA
: pasiune, sentimente tinute ascunse care vor sa iasa la suprafata, iubire adevarata, sentimente reale, moment de inspiratie, alegeri potrivite.

GLOB PAMÂNTESC
: proicete, sperante, obiective fixate in mintea ta, vise si calatorii mentale, vrei sa scapi de o probleme prin fuga, atractie magnetica spre calatorie si aventura, curiozitate, fascinatie fata de ceea ce poate oferi lumea.

GLUGA
: masca soiala, timiditate, exprimare redusa, a sta ascuns in umbra.

GOGOSI
: barfe, clevetiri si ironii aruncate despre altii, minciuni.

GOLF
: concentare, demonstrarea calitatilor pe plan profesional, competitie, teluri pe care vrei sa le atingi.

GONDOLA
: dorinta de acumulare materiala, romantism si nevoia de a fi iubit si de a iubi, exteriorizare sentimentala.

GOSPODARIE
: te simti coplesit de griji si probleme, uitarea de sine, accentul pus pe fericirea exterioara mai mult decat pe cea interioara,GRANITA
: frici, stachete impuse si blocaje mentale, neasumarea de riscuri, nefericire dar si lipsa de curaj.

GRATII
: senzatie de sufocare, libertate limitata, nu iti gasesti directia si rolul in viata, faci ceva ce nu iti place, dorinta de schimbare dar lipsa curajului, frustrare intelectuala.

GRÂU
: vei face achizitii, belsug, castiguri banesti sau sponsorizari, bucurie.

GRADINAR
: iubire, detasare de problemele cotidiene, comunicare extrasenzoriala, implicare in ceea ce faci.

GRATAR
: nevoie de relaxare, teama de a nu iti pierde prietenii.

GREIERE
: barfe, probleme la locul de munca, conversatii si discutii inutile, pierderea vremii si lancezeala.

GRI
: visezi totul in gri – melancolie care poate degenera in depresie, plictiseala, nepasare, delasare.

GRINDINA
: tradare, lectii care inca nu au fost invatate si care se vor intoarce, descoperirea unor fapte sau secrete dureroase.

GROAPA
: daca ingropi ceva – pesimism, ingropi anumite suferinte ale trecutului, ingropi sentimente pe care le-ai trait odata; vezi o groapa – atractie irezistibila catre cunoastere, catre descoperirea unui adevar care te macina; daca intri in groapa- semn de boala; sapi o groapa – dusmanie, dorinta de razbunare, lipsa de scrupule.

GROTA
: singuratate, moment de meditatie, interiorizarea unor probleme, aflarea de raspunsuri prin meditatie si armonizare interioara, eliminarea fricilor.

GUMA
: de mestacat – rumegarea unor probleme, gandire si crearea unor aparente de om puternic si detasat dar, de fapt, cu un nivel de sensibilitate foarte mare, imagine sociala; lipita undeva – ganduri ascunse ce ies la suprafata, nemultumire de sine, lipsa de confort, plictiseala foarte mare; de sters – dorinta de a uita, de a depasi un moment critic al vietii, greseli comise, mustrari de constiinta.

GUNOIER
: nevoia unui ajutor pentru o schimbare importanta în viata ta cu privire la imaginea ta în lume, sfat pentru a scapa de sentimente sau situatii inutile.

GUSTA
: instinct, pofte sexuale, dorinta de a te manifesta liber si de a experimenta sexual, dorinta de a avea ce are celalalt.

GUTUIE
: necesitatea de a-ti intari simturile, instinct, intuitie dar si intelect dezvoltat, suparare, neplacere, pierderi de bani.