Vise care incep cu litera LLABA : (de animal) daca visati amprenta unui animal inseamna ca sunteti ingrijorat cu privire la un eveniment ce prezinta un pericol pentru dumneavoastra sau familia dumneavoastra

LABIRINT
: simbol strans legat de perceptia dumneavoastra asupra unei perioade pe care o parcurgeti in acest moment si care se dovedeste a fi aparent fara iesire.Indica o perioada derutanta in viata dumneavoastra, intens incarcata emotional si plina de incurcaturi

LAC
: un lac limpede reprezinta o perioada de stabilitate, partereul este receptiv la doleantele dumneavoastra si rapunde sincer la sentimentele dumneavoastra.

LACAT
: va simtiti cenzurat, nu va puteti exprima sentimentele si ideile fara a intalni o piedica, intalnitit un blocaj, cineva se opune unei activitati intreprinse de dumneavoastra. Va simtiti vulnerabil si fragil si cautati cu disperare solutii salvatoare.

LAPTE
: este o perioada propice pentru stabilitatea in familie, sunteti incercat de un sentiment de protectie,va doriti ocrotire.

LAVA
: treceti printr:o perioada dificila si de aceea veti rabufni cu usurinta, veti fi agitat mai tot timpul si cu greu veti putea fi stapanit, toate acestea se pot datora unor activitati intense.

LANA
: starea sufleteasca este mai mult decat linistitoare, relatiile cu prietenii si activitatea la servici decurg cum nu se poate mai bine, iar in familie comunicarea este fructuoasa. aveti un sentiment de liniste, de confort, va doriti cat mai multe clipe minunate petrecute in familie

LAMAIE
: Va asteapta o perioada dificila, va veti distanta inexplicabil de cei apropiati si veti fi acuzat pe buna dreptate ca v:ati sustras de la anumite responsabilitati, nu mai sunteti la fel de receptiv ceea ce ii va determina pe cei din jur sa nu va mai acorde atata atentie ca pana acum.

LEBADA
: va simtiti fragil (a), vulnerabil(a) ,in orice cerc va invartiti emanati gratie, sensibilitate si toata lumea va va recepta ca pe o persoana deschisa .

A LEGA
: niste obiecte: va doriti foarte mult o colaborare ce este pe cale sa se concretizeze. : o persoana: va simtiti frustrat si va este practic imposibil sa va exprimati in anumite probleme, acum simtiti ca cei din jur va cenzureaza si nu iau seama la opiniile dumneavoastra considerandu:le inutile, de aici si o stare de nesiguranta, va subapreciati si nu veti mai putea sa va impuneti asa cum va impuneati in trecut

LEGUME
: sunteti plin (a) de vitalitate, emanati prin toti porii sanatate, vivacitate, parcurgeti o perioada de liniste, de relaxare dupa care ati tanjit mult timp.

LEMN
: va doriti sa fiti mai ferm in anumite probleme, de mult timp asteptati sa spuneti lucrurilor pe nume si acum este ocazia, poate chiar va veti folosi de creativitatea dumneavoastra pentru a atrage atentia in anumite probleme, sunt persoane care pana acum nu v:au acordat increderea cuvenita, acum este momentul sa

LEU
: veti fi acuzat de egoism si pe buna dreptate, va neglijati persoanele apropiate si va puneti pe dumneavoastra in prim plan desi stiti ca prioritatile sunt altele.

LICURICI
: veti primi o propunere si desi va parea banala sfatul nostru este sa nu o neglijati, analizati cu atentie propunerea pentru ca nu se stie cum va poate schimba viitorul in bine

LIFT
: dorinta de ascensiune, de afirmare, de consacrarea la nivel inalt, este vorba de o provocare personala cu dumneavoastra insiva, o chestiune de vointa, o primisiune de reusita facuta mai intai dumneavoastra si dupa celor din jur.

LIMBA
: daca visezi limba in gura inseamna ca vei afla ca esti barfit, vorbit pe la spate, aflarea unui adevar, tatonarea unei situatii, daca limba este taiata semnifica proasta comunicare, imposibilitatea de a transmite emotiile si parerile,daca visati limba scoasa sau atarnand afara din gura semnifica u mare dor de liniste, tanjesti dupa un moment de relaxare , esti obosit, extenuate si parca linistea intarzie sa apara.

LINIE
: daca visati o linie dreapta inseamna ca esti pe drumul cel bun in demararea unui proiect, acum lucrurile vor iesi asa cum ati planuit, sunteti optimist si increaztor in reusita personala si nimeni si nimic nu va va taia elanul, profitati de de toate oportunitatile ce va apar in cale.

LIPITOARE
: sunteti pregatit sa va oferiti prietenia unor persoane care nu doresc decat sa profite de pe urma bunatatii cu dumneavoastra, a prieteniei.

LITERE
: cele necunoscute indica un mare secret in viata dumneavoastra, doriti sa aflati adevarul intr-o problema care va framanta de mult timp, sperati ca macar de data aceasta sa aflati adevarul cu privire la o problema.

LIVADA
: in functie de aspectul sau: frumoasa, ingijita, inflorita reprezinta proiectia dumneavoastra in mediul dumneavostra de activitate, sunteti increzator in fortele proprii, in succesul ce nu s eva lasa mult asteptat

LOCOMOTIVA
: de multe ori ati auzit expresia „acesta este trenul tau”, ei bine, aceasta este locomotiva dumneavoastra spre reusita in plan sentimental, profesional, familial, sunt tinte pe care doriti sa le ajungeti si motivatia dumneavoastra este mai mult decat solida, sortile va surad, deci nu mai asteptati si urmati-va telul.

LOTERIE
: semn ca riscati sa perdeti lucruri foarte importante daca continuati sa le neglijati, este posbilil sa riscati foarte mult intr-o problema, de aceea mare atentie cui va incredintati ideile, finatele, afacerile.

LULEA
: intamplarile din trecut va framanta din ce in ce mai mult si parca nu dau semne sa dispara prea curand, poate va este dor de o persoana in varsta pierduta de mult timp, poate sunteti ingrijorat de o persoana varstinca si in suferinta, oricare ar fi motivul ingrijorarilor rabdarea este arma dumneavoastra in acest moment.

LUMANARE
: simtiti o nevoie acuta de intimitate, daca inainte erati in lumina reflectoarelor acest lucru nu va mai satisface emotional, tanjiti dupa o pauza, vreti ca toti sa va dea un ragaz de intimitate, doriti o pauza mai lunga pentru a va aduna si a va pune in ordine gadurile si sentimentele.

LUNA
: element astral cu referire la sufletul dumneavoastra, la starile si trarile interioare, daca sunteti o fire romantica veti lasa la o parte inhibitiile si va veti dovedi sentimentele in fata partenerului, in alte situatii comunicarea cu mama se imbunatateste, daca relatia cu mama nu era tocmai buna acum este momentul sa devina solida.

LUPTA
: in viata suntem deseori implicati in competitii fie ca este cu voia noastra sau pur si simplu suntem atrasi in vartejul luptei fortati fiind sa tinem pasul, asa si dumneavoastra va aflati in competitie si trebuie sa luptati cu toata forta pentru a va mentine pozitia, daca sunteti o fire competitiva mereu dornic de a castiga si a-si alimenta orgoliul personal acesta este un semn ca lupta a inceput si ca doriti sa o castigati cu orice pret.

LUSTRU
: doriti sa va imbunatatiti imaginea pentru a impresiona pe cineva sau pur si simplu pentru a va simtii mai bine cu propria persoana, va atrage ideea de a fi in centrul atentiei sia cum este momentul de a lucra mai mult cu dumneavoastra cu defectele ce pot fi corectate.