Vise care incep cu litera HHAINE: grija fata de propria imagine, relationare si socializare, haine multe – bunastare, success professional; haine noi – pretuire de sine, siguranta de sine, success professional, rupte – lipsa de grija, umilinta, nepasare fata de statutul si pozitia sociala, intrigi, incapatanarea de a nu da ascultare nimanui; negre – pierderi de bani, te complaci in a te compatimi singur, ganduri urate care pot cauza boli, albe – iubire de sine, frumusete, implicare intr-o relatie, sinceritate, bunatatea sufleteasca; rosii – atragerea atentiei, egocentrism, dorinta de a starni pasiuni; prea stramte – nu sesizezi defectele si calitatile pe care le ai, nut e cunosti pe tine insuti, neexploatarea calitatilor, sentiment de inferioritate, subestimare; de copil – infantilitate, nostalgie, manifestarea unor sentimente care iti spun ceva despre tine insuti, duiosie in suflet, instinct parintesc.

HALAT
: protejare, frici si exagerare, atitudine prapastioasa, nevoie de confort.

HALA
: ai inca multe lucruri de aflat despre tine, probleme si situatii a caror inteles deplin nu il prinzi, dorinta de marete si grandoare.

HAMAC
:nevoia de liniste, te simti oboist, stresat, nevoie de relaxare, de a sta, de a te odihni.

HAMBAR
: plin – reusite si realizari profesionale; gol – nu muncesti indeajuns de mult, nu iti exploatezi indeajuns de mult talentele.

HANDBAL
:reusita intr-un proiect doar prin colaborare si conlucrare, munca de echipa, socializare si altruism.

HARPA
: liniste, armonie interioara, dorinta de detasare.

HARTA
: incercarea de a-ti gasi drumul in viata, nevoia de a te orienta catre alagerile potrivite, deruta, confuzie, te simti neinteles, aventura si cautare de sine, nevoia de a primi indrumare.

HΒRTIE
: sentimente neexprimate, te simti stingher si neinteles, comunicare defectuoasa, interpretari deteliorate ale lucrurilor.

HEXAGON
: idealism, situatie complexa, intellect foarte dezvoltat, armonizare interioara.

HIDROCENTRALA
: ambitii, implicare emotionala, putere si vointa, trairi puternice.

HIENA
:viclenie, ipocrizie, rautate, manipulare, tupeu si lipsa de caracter.

HOCHEI
: competitie, colectivitate, spirit de sacrificiu, seriozitate si implicare, incredere in oameni, curaj si initiative.

HOL
:trecere, intrarea intr-o etapa diferita a vietii, necesitatea de a evolua, de a te maturiza, de a accepta noile provocari ale vietii deschis si fara frici si temeri.

HOMOSEXUAL
: daca te visezi homosexual – duplicitate, narcisim, frustrari sexuale, refuzul de a-ti accepta anumite dorinte sexuale; daca vezi un homosexual – limitare in gandire, stereotipuri si preconceptii.

HORN
: daca scoate fum – belsug, confort, intimidate; daca nu scoate fum – amintirea unor senzatii placute.

HOTEL
: intabilitate emotionala, nestatornicie, cautarea unor locuri si a unor relatii care sa te implineasca, efemeritate.

HOT
: daca tu furi – te complaci sa faci lucruri care nu iti fac placere, pierderi banesti, posesivitate excesiva intr-o relatie; lacomie; daca vezi un hot – dusmani, lucruri rele spuse despre tine de altii, conflicte sociale, teama de a nu pierde ceva ce consideri ca ti se cuvine ( cu precadere in cazul unei relatii emotionale).

HREAN
: sanatate subreda, probleme materiale, emotii rafulate, interiorizate dar niciodata descarcate.