Interpretare vise - "Sunt dezbracat"


Sunt dezbracat!

Iti vezi de rutina zilnica – te duci la munca, astepti autobuzul sau mergi pe jos – cand iti dai seama ca esti dezbracat. Faptul ca visezi ca esti dezbracat complet sau partial este ceva destul de des intalnit. Nuditatea simbolizeaza o varietate de lucruri care se intampla in viata ta.

Faptul ca te blochezi cand realizezi ca esti dezbracat in public reflecta vulnerabilitatea sau sentimentele tale de rusine. Poate ascunzi ceva si ti-e frica sa nu vada ceilalti. Metaforic, hainele sunt un mod de a ascunde ceva. Depinzand de hainele pe care le porti, poti sa-ti ascunzi identitatea sau poti fi altcineva. Dar fara ele, toata lumea poate vedea cine esti cu adevarat. Esti expus si fara aparare. Astfel, visul poate incearca sa iti spuna ca te chinui sa fi cineva care nu esti. Sau te temi sa nu fi batjocorit si luat in deradere. Astfel de nelinisti apar mai ales in situatiile in care incerci sa impresionezi alte persoane. Probabil ca tocmai te-ai angajat intr-un loc sau ca ai o relatie noua. In astfel de situatii, poate ti-e frica sa iti arati adevarata fire.

Nuditatea poate sa insemne si ca esti prins cand nu te astepti. Daca te visezi dezbracat la munca sau la scoala inseamna ca, probabil, nu esti pregatit pentru un proiect ce se va derula. Poate nu esti pregatit sa iei o deziie. Avand toti ochii asupra ta, ti-e frica sa nu iasa vreo greseala la iveala. Ti-e teama ca oamenii vor vedea cum esti de fapt si ca vei fi privit ca fiind un prefacut.

Adesea, cand iti dai seama ca esti dezbracat in vis, nimeni nu observa. Toata lumea din vis isi vede de treaba, fara a le pasa ca esti dezbracat. Daca acest lucru se intampla in vis, inseamna ca temerile tale sunt nefondate; nimeni nu va observa in afara de tine. Poate ca faci din tantar armasar.

Daca visezi ca esti mandru de cum arati dezbracat, fara a-ti fi rusine, inseamna ca ai multa libertate. Nu ai nimic de ascuns si esti mandru de cine esti. Visul se refera la firea ta onesta, lipsita de griji si foarte deschisa. Probabil ca incerci sa ajungi la “adevarul gol-golut”. De asemenea, poate sa-ti spuna si ca atragi atentie nepotrivita asupra ta. Vrei sa te faci vazut, dar o iei pe calea gresita.