Vise care incep cu litera EECHER: necesitatea de a fi cu picioarele pe pamant, seriozitate si respect acordat celor din jur.

ECHILIBRIST
: abilitatea de a trece peste situatiile dificile, esti aluneos si flexibil astfel incat la nivel social poti fi un adevarat lider de grup.

ECHIPA
:dorinta de a face parte dintr-un grup, reusita unui proiect doar prin conlucrare si cooperare, altruism si prietenie sincera.

ECLIPSA
: de soare- ganduri si sentimente ce trebuie sa iasa la iveala dar din teama le tii in tine, perspective limitate si greseli facute din sestiinta; de luna - taine, dragoste cu nabadai, sentimente imprevizibile si derutante.

ECOU
: iti auzi gansurile si sufletul care vrea sa iti spuna ceva, avertisment, mesaje transmise de altii pe care trebuie sa le intelegi.

ECRAN
: frica de a trai, la nivel theoretic esti capabil sa formulezi niste principii de viata pe care nu ai insa curajul de a le aplica cu adevarat traindu-le; traiesti in iluzie, esti observatorul propriei viati si a vietii celorlati.

ECUSON
: ceva ce ai pe suflet si vrei sa spui, atragerea respectului si a admiratiei celorlalti.

EGIPT
: dorinta de a calatorii, dorinta de aventura si de relaxare, calatorie spirituala in care trebuie sa inveti sa te cunosti pe tine.

ELECTROCUTARE
: greseli comise, naivitate din care trebuie sa te trezesti pentru a nu te confrunta cu situatii foarte dificile mai tarziu, lipsa de indemanare si de cunostinte suficiente, lipsa de maturitate, infantilitate.

ELEFANT
:suflet mare, plin de compasiune, bunatate sufleteasca, foloase materiale; alb - esti o persoana speciala, necesitatea de a pretui ceea ce iti este dat, satisfactii pe plan sentimental.

ELICOPTER
: fire descurcareata, inteligenta si perspicacitate, forta de a depasi complicatiile vietii, egocentrism.

ELICE
:condamni si judeti situatiile fara a stii insa toata povestea lor, impulsivitate, initiativa.

EMIGRANT
: nu faci fata problemelor prea mari si stresului, sentiment de frustrare din cauza birocratiei si a coruptiei, te simti nedreptatit si vrei sa fugi.

ENTORSA
: vrei sa faci un lucru care nu trebuie facut pentru ca exista posibilitatea sa iasa prost, ai dificultati in a intreprinde ceva.

EPRUBETA
: te simti stingher si neluat in seama de lume, nevoia de a experimenta si de a trai altfel decat acum.

ESCHIMOS
: rezistenta psihica, putere mentala ceea ce te poate conduce la materializarea tuturor dorintelor concrete pe care le ai, pentru a te cunoaste pe tine trebuie sa treci prin mai multe tipuri de experiente diferite.

EST
: in functie de contextual visului, cautare interioara, asteptare, vrei sa iti gasesti locul.

ESAPAMENT
: stai intr-un anturaj toxic, neprielnic care te influenteaza negative, vrei sa spui ceva dar nu ai loc de altii, lipsa de confort si mult stress acumulat.

ESEC
: fricile si temerile tale interioare.

ETAJ
: in functie de numarul etajului o perioada importanta in viata sau o persoana( de exeplu etajul 4 o persoana cu patru litere in nume sau anul 4 al existentei in care ai trait ceva ce iti revine acum in memoria onirica).

EU
: te visezi pe tine modul in care te vezi pe tine insuti, detasare si viziunea obiectiva si nealterata de complexe si emotii asupra ta si a ceea ce reprezinti tu, cu defecte si calitati, lucruri la tine care trebuie rezolvate

EUROPA
: visezi sa calatoresti, dorinta de a afla un lucru care te preocupa, sociabilitate si intemeierea unor relatii pentru a evolua pe scara sociala si profesionala

EVADARE
: dorinta de libertate, aspiri spre libertatea de exprimare si de gandire, spre eliminarea onstrangerilor din viata ta.

EVANTAI
: relatii sentimentale complicate, rivalitate si vorbe urate, nevoia de a te relaxa si a trece cu vederea anumite vorbe si situatii.

EXCREMENTE
: trebuie sa faci fata unor situatii neplacute si sa faci in viata si ceea ce nu iti place; probe si lectii de viata, sentimente si ganduri urate cu care acum trebuie sa te confrunti.

EXPLOZIE
: avertismnet, impulsivitate, pericol, energie sexuala.